zenitrin-pulverizableInsecticid biocid lichid de uz direct, destinat combaterii gandacilor de bucatarie

Ce este ZENITRIN PULVERIZABLE si pentru ce se foloseste?

Insecticid lichid de uz direct (gata de utilizare) prin pulverizare pe suprafete , nediluat. Contine alfa cipermetrin 0,15%.

Unde si pentru ce se foloseste?

ZENITRIN PULVERIZABLE se aplica nediluat prin pulverizare cu pulverizatoare cu pompe conventionale actionate manual, mecanic sau electric.

Insecte tinta Concentratia solutiei de lucru Norma de solutie

Gandacul galbui-roscat de

bucatarie (Blatella germanica)

Tratament obisnuit :1 litru/15 mp

Tratament de soc:1 litru/10 mp

1 litru/mp pulverizare timp de 1 minut (476 ml)

Pulverizare destinata soclurilor/pardoselilor.
Aplicarea produsului ZENITRIN PULVERIZABLE in industria alimentara trebuie sa se faca in lipsa alimentelor. Se va respecta un timp recomandat de siguranta de 12 ore inainte de utilizarea locurilor tratate.
A se aerisi /ventila inainte de a intra in incinta. A nu se amesteca cu alte produse.

Inainte de de folosire a se citi cu mare atentie instructiunile.A nu se utiliza in prezenta persoanelor .Nu se poate aplica din aer si nici pe suprafete unde se manevreaza alimente.

Se vor lua toate masurile necesare pentru ca alimentele si ustensilele care vor fi manipulate in locurile tratate in prealabil cu ZENITRIN PULVERIZABILE sa nu contina nici un reziduu din ingredientele sale active.

Masuri de precautie si avertizare: Citiți intotdeauna şi respectați intocmai informațiile din fişa cu date de securitate a produsului inainte de manipulare şi utilizare.

Manipularea produsului se va face de catre persoane echipate adecvat: masca de protectie a fetei, manusi de cauciuc si salopeta.

Dupa incetarea lucrului sau inainte de a manca, a bea sau a fuma se spala mâinile.

Masuri de prim-ajutor

Generale: Scoateti persoana din zona contaminata,la aer curat. A se îndepărta imediat hainele contaminate. Păstrați victima în repaus.Se menține temperatura corpului.Dacă persoana este inconștientă, se asaza intinsa intr-o parte, cu capul mai jos decât restul corpului și genunchii îndoiti. Se urmareste respiratia și, dacă este necesar se face respirație artificială. NU se paraseste PACIENTUL.Victima se transporta la spital, impreuna cu eticheta si recipientul produsului.

In caz de ingerare : Clatiti gura. Solicitati imediat asistentă medicala si arătati medicului eticheta sau recipientul produsului.

In caz de inhalare :scoateti persoana la aer curat. Dacă simptomele persistă, solicitati si asistentă medicală.

Contactul cu pielea : Indepartati imbracamintea contaminata.Spălati imediat cu multă apă si săpun.

Contactul cu ochii :clătiti imediat cu multă apă pe sub pleoape, tinând ochii bine deschisi, cel putin 20 minute. Solicitati asistentă medicală, dacă iritatia se amplifică si persistă.

Sfaturi terapeutice: se recomanda tratament simptomatic.

In cazul ingerarii, descongestionarea digestiva in functie de starea de inconstienta.Se va administra carbon active si un cathartic sarat de sulfat de sodium.

Pentru informatii toxicologice/madicale puteti apela Biroul pentru Regulamentul Sanitar si Informare Toxicologica: Institutul National de Sanatate Publica: tel: 021 318 36 06 sau tel: +40 21 318 36 20, interior 235 (orele 8.00-15.00)

Download-uri: