Insecticid sistemic si de contact pentru combaterea mustelor

Aviz Nr:  2643BIO / 18 / 12/ 2024

Ce este Midos Energy Forte  si pentru ce se foloseste?

Insecticid biocid formulat ca suspensie concentrata, pentru aplicarea prin pulverizare in combaterea insectelor daunatoare din ordinul Musca Domestica.

Combinatia de imidacloprid, deltamethrin si tetramethrin confera produsului un spectru larg de actiune facand posibila inclusiv combaterea formelor rezistente

Substanţa active imidacloprid perturbă ireversibil funcţiile vitale ale centrilor nervoşi ai insectelor dăunătoare, conducând în final la moartea lor. Substanţele active deltamethrin şi tetramethrin au efect de şoc si repelent asupra insectelor.

Mod de aplicare:

Midos Energy Forte  se dilueaza cu apa in conncentratie de 0,5% (1 ml produs la 200 ml apa). Aplicarea se face cu pompe conventionale actionate manual, mecanic sau electric.

Instructiuni de utilizare:

Se aplică prin pulverizare în mediul infestat, în locurile unde insectele se pot ascunde. A nu se utiliza in prezenta persoanelor. Aplicarea in industria alimentara trebuie sa se faca in lipsa alimentelor si sa se respecte un timp recomandat pentru siguranta de minim 12 de ore

inainte de folosirea locurilor tratate. A se ventila/aerisi foarte bine incaperea inainte de a patrunde in incinta. A se folosi masurile de protectie valabile pentru acest tip de produse.

A nu se amesteca cu alte produse.

Telefon de urgenta:

021/318 36 06 sau 021 318 36 20/interior 235 (Luni-Vineri, 8:00-15:00);
Institutul National de Sanatate Publica; Strada Dr. Leonte Anastasievici nr.1-3; 050463 Bucuresti

Download-uri: