Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate

Omologat in Romania cu certificat de omologare nr.: 557PC/20.11.2019

Ce este Beni 870 SG si pentru ce se foloseste?

Beni 870 SG Beni este un erbicid selectiv postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale din culturile agricole. Poate fi absorbit atât prin frunze cât și prin rădăcini și translocat acropetal prin xilem. Efectul maxim se obține atunci când buruienile sunt în primele stadii de creștere, până la 4 frunze adevărate

Cand si cum se aplica Beni 870 SG?

Se aplica postemergent, foliar, o singură dată pe sezon, când cultura se află în primele faze de dezvoltare, 1-9 frunze (BBCH 10-19). De asemenea si buruienile țintă trebuie să fie răsărite şi să se afle în faza de 2-4 frunze (BBCH 12-14). Stropirea trebuie să se facă uniform și să acopere cât mai bine buruienile răsărite. Adăugarea unor adjuvanți poate spori eficacitatea, fără a afecta cultura.

După erbicidare nu se vor aplica insecticide timp de 7 zile. Se va evita aplicarea erbicidului atunci când cultura este sub stres (secetă, ploaie, grindină, leziuni pe foliaj etc.) sau când temperatura aerului este sub 14ºC și peste 23ºC. Evitați zilele ploioase, erbicidul are nevoie de minimum 6 ore fără ploaie după aplicare.

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

CULTURA AGENTUL DĂUNĂTOR DOZA DE UTILIZARE
Porumb Buruienile dicotiledonate anuale  1,0 kg/ha

Printre buruienile combătute sunt: Chenopodium sp., Matricaria sp. Polygonum aviculare, Persicaria maculosa, Senecio vulgaris, Stellaria media etc.

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu alte produse de protecția plantelor. Înainte de utilizare este recomandat să se facă un test de compatibilitate.  

SPĂLAREA ECHIPAMENTULUI DE STROPIT: Toate echipamentele de stropit și hainele contaminate trebuie spălate, curățate cu soluție de detergent și clătite cu apă curată. Lichidul

Download-uri: