Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor foliare la grau

Produsul, mod de actiune si proprietati fizico-chimice

KEYPRO este un fungicid sistemic ce contine 100 g/l ciproconazol. Este destinat combaterii bolilor foliare la grau. Se aplica in timpul vegetatiei preventiv sau cand patogenii tinta s-au instalat in cultura. Produsul este preluat prin frunze si translocat acropetal si la nivelul noilor cresteri.

KEYPRO este un fungicid conditionat sub forma de concentrat solubil in apa, de culoare galben pal, cu miros slab de amine. Nu este inflamabil, nu este exploziv, nu oxideaza.

DOMENIU DE UTILIZARE

CULTURA DOZA Agentul de daunare Momentul aplicarii
Grau 1,0 l/ha Boli foliare si ale spicului
(Puccinia spp., Septoria spp., Erysiphe graminis)
Postemergent (BBCH 31-69)
Aplicare
KEYPRO se poate aplica de doua ori pe sezon la interval de 21 zile, preventiv sau curativ. Perioada de pauza de la recoltare pana la consum este de 35 zile.

KEYPRO poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 200 – 400 L/ha

KEYPRO este compatibil cu alte produse de protectia plantelor. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

KEYPRO nu produce fitotoxicitate culturii de grau la doza recomandata. Nu se reintra in cultura inainte de uscarea solutiei pe plante.

Download-uri: