Fungicid sistemic  de noua generatie pentru combaterea bolilor

Omologat în România cu certificat de omologare nr: 609PC/30.06.2020

Ce este ROYALTY 50 WG si pentru ce se foloseste?

Royalty 50 WG este un fungicid sistemic cu utilizare preventivă și curativă în combaterea bolilor la cultura de rapiță. Acționează prin inhibarea germinării sporilor ciupercilor fitopatogene.

Cand si cum se aplica ROYALTY 50 WG

La rapiță, Royalty 50 WG se aplică preventiv sau imediat după observarea primelor simptome ale bolilor, de la faza în care mugurii floriferi devin vizibili până la sfârșitul înfloritului (BBCH 55-69). Se poate aplica o singură dată într-un ciclu de vegetație. Cantitate de soluție recomandată este de 200 – 400 l / ha. Nu se va aplica tratamentul dacă plantele sunt ude, dacă urmează precipitații sau dacă este vânt.

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

Cultura Agentul patogen Doza
Rapiță

Putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum)

Alternarioza (Alternaria brassicae)

0,5 kg/ha

 

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protecția plantelor. Înainte de utilizare este recomandat să se facă un test de compatibilitate.

SPĂLAREA ECHIPAMENTULUI DE STROPIT: Toate echipamentele de stropit și hainele contaminate trebuie spălate, curățate cu soluție de detergent și clătite cu apă curată. Lichidul contaminat rezultat în urma curățării trebuie să fie eliminat în condiții de siguranță în conformitate cu reglementările locale.

Download-uri: