Insecticid piretroid destinat culturilor agricole.

Ce este Alfasure?
Alfasure 2,5 EC este un insecticid din grupa insecticidelor piretroide, cu efect de șoc și spectru larg de insecte combătute. Acționează asupra insectelor prin contact și ingestie. Alfasure 2,5 EC se prezintă sub formă de concentat emulsionabil, galben deschis, cu miros caracteristic. Alfasure 2,5 EC conține ca ingredient activ Esfenvalerat 2,5%.

Aplicare
Fiind un insecticid de contact, se aplică atunci când se constată infestarea. Doza maximă se va aplica la infestări puternice. Se recomandă maximum două aplicări pe sezon. Produsul este periculos pentru albine. Pentu protecția albinelor și a altor insecte polenizatoare, nu se aplică în timpul înfloritului. Nu folosiți albinele sau bondarii pentru polenizarea tomatelor în seră, în timpul aplicării insecticidului.Nu se aplică cu mijloace avio. Se va evita aplicarea la temperaturi ale aerului de peste 24 grade C.

Domeniu de utilizare

Culturi si dăunatori Doza Volumul de apă Timp de pauza
VIȚA DE VIE
Molia viței de vie
(Lobesia botrana)
0.4 – 0.6 l/ha 500 – 1000 l/ha 15 zile
Tortrixul viței de vie
(Sparganothis spp.)
TOMATE   (câmp și seră)
Omizi
(Heliothis armigerasi Autographa gamma)
0.4 – 0.6 l/ha 800 – 1200 l/ha 3 zile

Compatibilitate
Acest produs este compatibil cu majoritatea produselor folosite pentru protecția plantelor. Înainte de orice amestec se recomandă să se facă un test de compatibilitate.