Insecticid pentru combaterea dăunătorilor din culturile agricole
Omologat în România cu certificat de omologare nr: 368PC/29.11.2017

Ce este FASTHRIN 15 WG si pentru ce se foloseste?

FASTHRIN 15 WG  este un insecticid de contact din grupa piretroizilor  de sinteza, cu spectru larg de combatere. Are actiune de soc asupra insectelor daunatoare din culturile agricole. Nu este fitotoxic la dozele recomandate. Se aplica la aparitia infestarii.

Cand si cum se aplica FASTHRIN 15 WG

Se aplică o singură dată pe sezon, la apariția dăunătorilor. Tratamentele se fac dimineața sau seara, pentru a se evita stropirea plantelor când temperaturile sunt ridicate, iar stomatele frunzelor închise. Nu se recomandă a se folosi apă foarte rece, precum și apa din diverse surse cu grad ridicat de poluare.

Timpul de pauza de la aplicare pana la recoltare si consum este de 49 zile la rapita si 42 zile la cereale.
FASTHRIN 15WG poate fi aplicat cu echipamente conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de producator. Volumul de solutie utilizat este de 400 – 500 l/ha, in functie de cultura si echipamentul de stropit.

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

Cultura

Organism tinta

Doza

Numar max. Aplicari

Perioada aplicarilor

Cereale paioase Afide  ( Sitobion avenae, Metopolophium dirhodum, Schizaphis graminum)

0.067 kg/ha

1

BBCH 65- 83

Rapita Puricele negru (Psylloides sp.)

0.067 kg/ha

1

Incepand de la BBCH 11

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.
SELECTIVITATE/TOLERANTA CULTURII: Insecticidul FASTHRIN 15 WG nu este fitotoxic pentru culturile la care este autorizat.

Download-uri: