Insecticid sistemic pe baza de imidacloprid pentru tratamente foliare

Omologat in Romania cu certificat de omologare nr: 2705/ 11.06.2007

Ce este Midash 200 SL si pentru ce se foloseste?

Este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoide, cu spectru larg de insecte daunatoare combatute. Actioneaza rapid prin afectarea sistemului nervos al insectelor. Desi nu are efect de soc, la scurt timp dupa aplicare, insectele inceteaza de a se mai hrani si mor. Are efect de combatere asupra tuturor stadiilor de dezvoltare (ou-larvã-adult). La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi sau apa de irigatie. Nu este afectat de temperaturã iar actiunea sa dureazã peste trei sãptãmâni. Produsul nu este fitotoxic la dozele recomandate.

Cand si cum se aplica Midash 200 ?

Se aplica prin tratamente foliare in dilutie cu o cantitate de apa la hectar corespunzatoare culturilor si stadiilor de crestere. In general tratamentele se fac la aparitia daunatorilor sau a primelor simptome de atac. Pentru marirea spectrului de combatere si evitarea crearii formelor rezistente se poate aplica si in amestec cu alte insecticide din grupe diferite. Pentru evitarea crearii formelor rezistente ale insectelor se va alterna cu insecticide din grupe chimice diferite.

Aparatele de stropit trebuie sa fie bine reglate si calibrate.
Pentru o eficacitate máxima, recomandam aplicarea insecticidului impreuna cu un adjuvant, in special la plantele cu frunza lucioasa si cerata.
Produsul este toxic pentru albine si bondari!

Stadiul omologarilor produsului in Romania:

Cultura Organismul daunator Doza
Tomate solarii Musca miniera (Liriomyza trifolii) 0,075% (0,75 l/ha)
Castraveti solarii Musculita albã de serã (Trialeurodes vaporariorum) 0,075% (0,75 l/ha)

Download-uri: